Soprano Ice

Најновата генерација на наградуваниот ласер за отстранување на влакна Сопрано, Сопрано ICE се користи од напредни клиники и лекари ширум светот за отстранување на влакна.

Платформата Сопрано ICE претставува нова ера во технологијата за ласерско отстранување на влакна и методите на лекување.

Да се ​​ослободиме од несаканата коса е вековно прашање, а долготрајното отстранување на влакна е особено предизвикувачко. Методот на отстранување на влакна на Алма во SHR користи врвна технологија за да понуди едноставно, едношалтерско решение за навистина ефикасно отстранување на влакна.
Уникатниот метод на постепено загревање на SHR ефикасно ги оштетува фоликулите на косата додека избегнува повреда на околната кожа. Тешката техника на испорака во движење M го одржува ласерот во постојано движење, обезбедувајќи целосна покриеност.

Технологија
Soprano ICE ја карактеризира уникатната технологија AlexTM на Алма, која ги комбинира високите придобивки за апсорпција на брановата должина на Alexandrite 755nm со покриеноста на третманот, удобноста и ниското одржување на диодниот ласер. Напредната технологија ICETM ја лади кожата за време на третманот подолго време, минимизирајќи го ризикот од изгореници додека одржува топлина во дермисот каде што се лекуваат фоликулите на косата. Резултатот е врвно решение за отстранување на влакна што дава супериорни резултати за сите типови на кожа - вклучувајќи ја и темната кожа.
Заедно, Soprano ICE платформата нуди најкомплетниот и најефективниот систем за отстранување на влакна досега достапен. Посетете ја нашата веб-страница посветен на Soprano ICE за да дознаете повеќе.

Soprano ICE:
-Практично безболно
-За сите типови на кожа
-Исунчана кожа
-Стапка на целосна покриеност