Babor image

Третман за добредојде 1

Time: 90 минути

Дали сте прв пат кај нас?
Искусете го нашиот третман за добредојде кој се состои од анализа на кожата и третман според добиенета анализа односно според потребите.
Убавината е нешто многу лично. Затоа секое искуство за убавината во Babor започнува со анализа на кожата и ние Ви појаснуваме што навистина и е потребно на Вашата кожа.
Третманот ви нуди незаборавно искуство искомбинирано од состојки со високи перформанси и прецизно прилагодени на потребите на Вашата кожа.
Резултатот е веднаш видлив.

Цена: 2.600,00 денари