Babor image

HSR Anti – Aging Третман

Time: 90 минути

Третман кој ќе ја врати еластичноста на Вашата кожа како цврстината и младешкиот сјај.
Моќните состојки против стареење на кожата, ефикасната масажа како и нежните текстури го прават овој луксузен третман вистинско и единствено доживување со неверојатни резултати.
Опуштете се и уживајте!!!!

Цена: 4.500,00 денари