Babor image

Lifting Cellular Collagen Booster Третман

Time: 90 минути

Третман за интензивна корекција на брчки со ефект на затегнување.
Иновативните формули за прецизни решенија направени во Германија се инспирирани од медицински истражувања. Тие се прецизно прилагодени за да ги задоволат и најсложените барања за убавина на Вашата кожа

Цена: 4.500,00 денари