Babor image

Lifting Cellular Recontouring Третман

Time: 90 минути

Третман со кој ќе добиете изјаснети и дефинирани контури на лицето.
Иновативните формули за прецизни решенија направени во Германија се инспирирани од медицински истражувања. Тие се прецизно прилагодени за да ги задоволат и најсложените барања за убавина на Вашата кожа.

Цена: 4.500,00 денари