Babor image

Repair Cellular - Третман за регенерација

Time: 90 минути

Третман за регенерација на кожата пред или по хируршка интервенција како и пред и после Микронидлинг, Мезотерапија, Хемиски пилинг.
Иновативните формули за прецизни решенија направени во Германија се инспирирани од медицински истражувања. Тие се прецизно прилагодени за да ги задоволат и најсложените барања за убавина на Вашата кожа

Цена: 3.100,00 денари