Babor image

Thera PRO CE Третман

Time: 60 минути

Третман за стресна кожа на која и е потребна регенерација.
Ја поправа, зајакнува и подобрува природната заштитна функција на кожата.
Вашата кожа ќе биде поздрава, поцврста со изедначен мазен тен.
Иновативните формули за прецизни решенија направени во Германија се инспирирани од медицински истражувања. Тие се прецизно прилагодени за да ги задоволат и најсложените барања за убавина на Вашата кожа

Цена: 4.000,00 денари