Babor image

Thera PRO C Третман

Time: 60 минути

Третман за уморна и сива кожа. Кожа на која ги забележуваме првите знаци на стареење, како што се брчките, цврстина и еластичност.
Високата доза на витамин Ц го подобрува и изедначува тенот, ја прави Вашата кожа поцврста ипомазна.
Иновативните формули за прецизни решенија направени во Германија се инспирирани од медицински истражувања. Тие се прецизно прилагодени за да ги задоволат и најсложените барања за убавина на Вашата кожа.

Цена: 3.500,00 денари