Babor image

Thera PRO EGF Третман

Time: 60 минути

Третман за регенерација на кожа на која забележуваме знаци на стареење, како губење на волумен, ситни и изразени гравитациони брчки.
Треман со кој се активираат сите механизми што ја обновуваат и изедначуваат структурата на кожата, го зајакнува ткивото и ја подобрува неговата еластичност.
Вашата кожа ќе биде поцврста со изедначен тен и младешки сјај.
Иновативните формули за прецизни решенија направени во Германија се инспирирани од медицински истражувања. Тие се прецизно прилагодени за да ги задоволат и најсложените барања за убавина на Вашата кожа.

Цена: 4.000,00 денари