Babor image

Пилинг на тело со ароматична сол

Time: 40 минути

Луксузниот пилинг со ароматично масло од морска сол длабоко ќе го ексфолира вашето тело и ќе ги замени виталните минерали.За совршен финиш, кожата се храни со крем за тело BABOR - во зависност од потребите на вашата кожа.

Цена: 2.750,00 денари