Babor image

Третман со вулканска кал

Time: 70 минути

За да се ослаби и детоксицира, пилингот од брусница и ментол во цело тело помага да се елиминираат токсините, проследено со чиста топла вулканска кал што се нанесува на телото. Завршуваме со кремот за тело BABOR- во зависност од потребите на кожата. Кожата е исчистена, тонирана и посветла

Цена: 4.600,00 денари