Babor image

АLGAE пакување на тело

Time: 70 минути

Заживувачка и навлажнувачка обвивка од алги. Овој третман започнува со пилинг на морска сол на целото тело, проследен со хидратантно и детоксифицирање на алги што обезбедува хидратација и тонирање. Кожата се чувствува мазна и цврста со кремот за тело BABOR - во зависност од потребите на вашата кожа.

Цена: 4.600,00 денари