Babor image

Hydra Boost

Time: 30 минути

Ампулите се ремек дело за нега и убавина на Вашата кожа. Иновативните активни состојки во совршена концентрација имаат веднаш видлив ефект и ја враќаат свежината на Вашата кожа

Цена: 1.500,00 денари