Babor image

Краш третман ХИДРАТАЦИЈА

Time: 90 минути

Дозволете да ѝ го вратиме сјајот, цврстината и негуваниот изглед на вашата кожа со нанесување хидратантни ампули(5 до 10) сè додека не се задоволи и последната пора од лицето со потребното количество влага

Цена: 2.500,00/2.700,00/3. денари