Babor image

Класичен третман

Time: 90 минути

Прилагоден за индивидуалните потреби на Вашата кожа.
Лесните текстури и ефективните активни состојки го враќаат сјајот на кожата со изедначен тен.

Цена: 2.100,00 денари