Babor image

Интензивен Третман

Time: 90 минути

Прилагоден за индивидуалните потреби на Вашата кожа.
Лесните текстури и ефективните активни состојки го враќаат сјајот на кожата и изедначен тен.

Цена: 2.500,00/2.800,00 денари