Babor image

Третман за регенерација

Time: 90 минути

Прилагоден за индивидуалните потреби на Вашата кожа.
Лесните текстури и ефективните активни состојки го враќаат сјајот на кожата и изедначен тен.

Цена: 3.000,00/3.400,00 денари