Babor image

SeaCreation Anti – Aging Третман

Time: 90 минути

Моќните активни состојки од морските длабочини, нежните текстури како и неверојатно ефикасната масажа го прават овој луксузен третман вистинско и единствено доживување со неверојатни резултати

Цена: 11.000,00 денари